Salsa in my heart

Nå er det en gang slik, at det enkleste er ofte det beste. Og selv om matprat.no skal få opp forbruket av rødt kjøtt, er de også flinke til å gi ut oppskirfter på tilbehør. Jeg digger salsa og andre småsauser som er ferske og hjemmelagede, da de frisker opp en hver meny. Og så er det så nekelt som 1-2-3: Kjøp, kutt, spis! Denne gangen skal jeg også legge til noen ekstra ingridienser, som er veldig valgfrie men også veldig gode:

Denne salsaen er mild og enkel i smaken. Den passer til godt som dip til nachochips, eller som saus til forskjellige texmex-retter.

Ingredienser til 4 porsjoner

  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • ½ stk finhakket grønn paprika
  • ½ ts salt
  • ½ ts sukker
  • ½ ts nykvernet pepper
  • saften fra 1/2 sitron
  • 1/2 rødløk
  • en liten bunt korianderr (nøkkelen til denne sausen egentlig)
  • 2 fedd hvitløk (yepp: mye!)

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene til salsaen i en en liten bolle, og la det aller helst stå over natten og marienere seg til en passe tykk saus full av krispe og mye grønnsaker om hverandre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *