Nå er det en gang slik, at det enkleste er ofte det beste. Og selv om matprat.no skal få opp forbruket av rødt kjøtt, er de også flinke til å gi ut oppskirfter på tilbehør. Jeg digger salsa og andre småsauser som er ferske og hjemmelagede, da de frisker opp en hver meny. Og så er det så nekelt som 1-2-3: Kjøp, kutt, spis! Denne gangen skal jeg også legge til noen ekstra ingridienser, som er veldig valgfrie men også veldig gode:
Denne salsaen er mild og enkel i smaken. Den passer til godt som dip til nachochips, eller som saus til forskjellige texmex-retter.
Ingredienser til 4 porsjoner
- 1 boks hakkede hermetiske tomater
- ½ stk finhakket grønn paprika
- ½ ts salt
- ½ ts sukker
- ½ ts nykvernet pepper
- saften fra 1/2 sitron
- 1/2 rødløk
- en liten bunt korianderr (nøkkelen til denne sausen egentlig)
- 2 fedd hvitløk (yepp: mye!)
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene til salsaen i en en liten bolle, og la det aller helst stå over natten og marienere seg til en passe tykk saus full av krispe og mye grønnsaker om hverandre.